Leier járólapok

Imperium Classic járólap

Imperium Elegant járólap

Imperium Naturo járólap

Euroline járólap

Granite járólap

Classic-line járólap

Kertiszegély

Leier Euroline betonlap

Euroline betonlap műszaki adatai


Alapméret: 40 x 40 cm
Vastagság: 3.8 cm

Euroline betonlap színválasztéka


PárizsLuxemburg

London

Berlin

Vienna

Madrid

Rome II.

Euroline betonlap leírás

A Leier Euroline betonlap természetes ásványok alkotta, mosott felületű burkolólapok esztétikailag és fizikai tulajdonságaikban is magas követelményeknek megfelelő környezetépítő elemek. Más kertépítő elemekkel is jól kombinálható, praktikus és sokszínű burkolólap-család. Számos kiegészítő termék szélesíti ki a Leier Euroline betonlap termékprogramot.

A Leier Euroline betonlap kiegészítő termékekkel bármely felület egyszerűen burkolható. A szegélylapok, homloklapok, lábazati szegélyek, lépcsőlapok mind ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a burkolólapok, színük és felületük teljesen egybeolvad.

A magas minőségi követelményeknek megfelelő, természetes kő és kőörlemény felületű LEIER EUROLINE burkolólapok festékanyag hozzáadása nélkül készülnek. A lapok fagyállóak, csúszásgátló tulajdonságuk és színtartóképességük kitűnő. A felületcsiszolást lezáró finom érdesítés garantálja a lapok felületének csúszás- és lépésbiztonságát. A termékcsalád más kertépítő elemekkel harmonikusan kombinálható.

A Leier Euroline betonlap elkészítéséhez felhasznált nemeszúzalék finom becsiszolása adja a lapfelület optikai eleganciáját. A természetes nemeskőzet kopóréteg garantálja a lapburkolat különösen nagy ellenállóképességét.

A betonlap tulajdonságai:

  • SOFTLINE® vagy HARDLINE® -látszó oldalélek
  • Természetes kőörlemények természetes színei
  • Finommosott vagy szemcseszórt
  • Csiszolt és finomszórt felület
  • Bel- és kültéri használatra is alkalmas
  • A Leier Euroline betonlap fugakeresztekkel egyszerűen beépíthető

Euroline betonlap referencia