Kavics Beton térkő

Arrabona térkő

Aquincum térkő

Barcelona térkő

Budapest térkő

Párizs térkő

Róma térkő

KK Beton Róma térkő

Róma térkő műszaki adatai

KK Beton térkö


Alapméret: 5,8 x 11,8 cm, 11,8 x 11,8 cm, 11,8 x 17,8 cm, körív
Vastagság: 6 cm

Róma viacolor térkő színválasztéka

Róma térkő leírás

A RÓMA kőburkolatok és viacolor lapok formából adódó variálhatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas családi házak kertjeinek díszítésére, legyen az klasszikus, mediterrán, vagy modern stílusú. Parkolóhelyek és gépkocsi behajtók felújításához, lakóparkok, épületegyüttesek közötti átjárók, és terek burkolására is előszeretettel ajánljuk. Egyenes járófelület jellemezi, lekerekített átmenettel, a kövek sarkainál és széleinél.

A RÓMA kőburkolat kiválóan alkalmas a parkolóhelyek és gépkocsi behajtók felújításához, valamint épületegyüttesek közötti térburkolatok létesítéséhez. Egyenes járófelület jellemzi, lekerekített átmenettel a kövek sarkainál és széleinél. Ez időállóan elegáns fugaszerkezetet eredményez. Az egyenes oldalfalak gondoskodnak a szilárd és nagy felületen való kötésről és ezáltal a burkolat nagy teherbírásáról. Az öt különbözo kőméret számtalan kialakítási lehetőséget tesz lehetővé. A legmagasabb igényeket kielégítő burkolókő.

Rozetta- vagy halpikkely mintázat, körök vagy ívek - a KK Kavics Beton RÓMA burkolóköveivel bármilyen mintázat lehetséges és igen rövid idő alatt lerakható. Egyetlen más térburkolatrendszer sem rendelkezik ilyen gazdag mintaválasztékkal.

Róma térkő referencia

KK Beton térkö referencia