Kavics Beton térkő

Arrabona térkő

Aquincum térkő

Barcelona térkő

Budapest térkő

Párizs térkő

Róma térkő

KK Beton Budapest térkő

Budapest térkő műszaki adatai

KK Beton térkö


Alapméret: 15 x 15 cm
Vastagság: 8 cm

Budapest viacolor térkő színválasztéka

Budapest térkő leírás

A KK Kavics Beton Kft. egyik büszkesége a BUDAPEST nevet viselő térburkoló kő, amelynek természetese gránit – és bazaltőrleményből készül a felülete. Ebben a termékben nevéhez méltóan ötvöződik a régi korok antik stílusa valamint a mai modern korunk eleganciája.

Ebben a termékben nevéhez méltóan ötvözodik a régi korok antik stílusa valamint mai modern korunk eleganciája. Megtévesztésig hasonlít a Budapesten még helyenként ma is megtalálható patinás "macskakőhöz". 15 x 15-ös raszterbe 4 darab szabálytalan alakú kő kerül elhelyezésre, melyek rusztikus, de ugyanakkor természetes hatást keltenek.

A viacolor előnye továbbá, hogy mindenfajta burkolatrendszerrel kombinálható. Lerakása egyszerű és már kis felületen is érvényesül dekoratív jellege. Színeiben is a természetesség dominál.

Kapható: gránit, bazalt és riolit vörös színekben. Kis méretű egységei miatt különösen ajánljuk városi címerek, céglógók kialakítására.

KK Beton Budapest térkő fektetési minták

A KK Beton Budapest térkő lerakási minták a linkre kattintva elérhető. A térkő fektetési mintákból sok ötletet meríthetünk, amelyek segítenek szebbé varázsolni otthonunkat.

Budapest térkő referencia

KK Beton térkö referencia